-

Nya tjejen misshandlade igen henne ingår kväll.
Gud...imorgon har jag skola TACK GUD!
ska gå ner för att se hur det e med en annan tjej 
 

Så arg!

För liten stund sen hörde jag J (en tjej som bor här första bokstav) ja jag hörde J och nya tjejen bråka och skrika sen hör jag J att hon skriker "rör mig inte" .. Sen hör man massa slag..
J gick upp till sitt rum och sen gick hon på toa.. Jag låste upp mitt dörr för att veta vad som hände så berättar hon att hon blev slagen av nya tjejen..hon såg helt förstörd ut och skakade..blå Tira på ansiktet..på grund av att nya tjejen ville ha cigg av J men hon sa nej för hon köpte med sina egna pengar. Hon flippade.. Personalen kmr vara uppe ett tag till om vi ville snacka med dom om det var nåt.. J kanske flyttar pågrund av detta för hon e SOL... Gud hoppas nya tjejen flyttar och inte hon..

Oh

har knappt skrivit nånting här,jag vet..varit så mkt. Sistone.
en ny tjej har kommit. Nånting med J.
jag bry mig inte ens..... 
jag och en till tjej utfryste henne på grund av... Att sen första dan så har hon kallat oss för horungar bland annat..
idag så blev en personal arg som brukar aldrig skrika men hon tog tag i min arm och skrek att jag skulle på mitt rum. Och andra tjejen. Jag fick panik och grät i rummet och självskadade.
efter nån timme knackade personalen som skrek på mitt rum. Hon satt på min säng och hade sin hand på min knä ocH sa hur jag mår och förlåt för att hon skrek.....jag sa till henne att inte röra mig...hon tog bort handen...jag flyttade ifrån henne mer och sa att hon skulle gå för jag började grina nästan...