damp!

personalerna hittade vassa grejer och öl i mitt rum. Dom säger att en av mina mobiler e borta, den svarta. Åh säger att jag har tagit den..som jag inte gjort..när/om jag får redan om nån har tagit den, jag kmr bokstavligen slå ner den jävla fucking personen som tagit den!! Jag får fucking skit för något som jag inte gjort fan e det för nåt!?

varför..

Jag har soc möte på måndag när nääk och nimo kmr till grönan..den här dagen var hemskt förutom när jag åkte bil med Alex..
Den nya tjejen e så bitchig. Jag pallar inte med nån här längre. Ingen e på min sida längre. Jag e helt ensam. Hur dum kan man ha att man släpper in nya människor i sitt liv? Alla människor som jag träffat har svikit mig eller förlorat min respekt varför?varför just jag? Varför mst just mitt liv vara så? Jag har iaf lärt mig en sak..aldrig i hela mitt liv lita på nån människa för alla sviker! Jag vill inte bli sviken igen. Jag gav dom en chans men det fortsatte att jag blev sviken..jag orkar inte med människor som sviker mig,ljuger,spelar trevlig och snackar skit bakom ryggen.

kan inte

Kan inte sluta grina en enda minuter..jag berättade till Alex att jag vill åka på biltur med vem som helst av personalen..det spelar ingen roll vem som åkte med mig, bara jag åker härifrån. Jag bryr mig inte om Veronica följer med mig även om jag inte gillar henne,just nu behöver jag bara åka härifrån nånstans långt bort från behandlingshemmet. I mitt rum e det helvetet..