Jag lever

 
Tyvärr så lever jag fortfarande men frågan e hur länge då?

Tvingade in mej en smörgås, jag orkar inte äta.. Har typ ingen lust..
Har bara ätit en smörgås och massa kaffe! Undertiden kollade jag på film på nätet som heter "devil" ganska läskig att jag inte vågar åka hiss nåt mera

Kommentarer:

1 Fredrik Emilsson:

Hej!
Kunde inte sluta att läsa din blogg, men nu har jag läst hela.
Kommer på mig själv, att jag pratar högt ibland, en väldigt stark berättelse, många tårar, och leenden, för humor har du, trotts att du mår så dåligt,och det är bra.
Tror inte du själv förstår, hur jävla stark du är.
Och att du är väldigt vacker, får du se som en bonus.
Och att du inte ska skämmas över dina ärr, min dotter tatuerade in ett semikolon, och en text på sin arm, som du kannske såg på hennes vlogg,
Igentligen skulle jag vilja adoptera dig, men det går väll inte, pga. Åldern ;)

Men ska följa dig i resan att bli frisk från din sjukdom, och göra så gott jag kan från Lidköping för att hjälpa dig med dom medel som är möjliga.
Nu ska jag inte tråka ut dig mer, men du vet att jag, och många mer finns för dig.
Blir så leedsen / förbanad att du inte fick den respekt och rätt hjälp från första början. Tråkigt! Men du är stark.
Va rädd om dig nu, så hörs vi när och hur du vill.
En godnatt kram från mig.
/ Fredrik.

2 Fredrik Emilsson:


Hej! Kunde inte sluta att läsa din blogg, men nu har jag läst hela. Kommer på mig själv, att jag pratar högt ibland, en väldigt stark berättelse, många tårar, och leenden, för humor har du, trotts att du mår så dåligt,och det är bra. Tror inte du själv förstår, hur jävla stark du är. Och att du är väldigt vacker, får du se som en bonus. Och att du inte ska skämmas över dina ärr, min dotter tatuerade in ett semikolon, och en text på sin arm, som du kannske såg på hennes vlogg, Igentligen skulle jag vilja adoptera dig, men det går väll inte, pga. Åldern ;) Men ska följa dig i resan att bli frisk från din sjukdom, och göra så gott jag kan från Lidköping för att hjälpa dig med dom medel som är möjliga. Nu ska jag inte tråka ut dig mer, men du vet att jag, och många mer finns för dig. Blir så leedsen / förbanad att du inte fick den respekt och rätt hjälp från första början. Tråkigt! Men du är stark. Va rädd om dig nu, så hörs vi när och hur du vill. En godnatt kram från mig. / Fredrik.

3 Fredrik Emilsson:

Är inte så bra på mail blev nog dubbelt 😂

Kommentera här: